Сръбска красавица обра точките в новия сериал “С река на сърцето” СНИМКИ

Новият сериал на Нова телевизия “С река на сърцето” вече започва да приковава зрителското внимание, въпреки че са минали едва два епизода. Интригуващ се оказа звездния състав, който тепърва ще се оплита във всевъзможни сложни ситуации.

Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а в главните роли са Луиза Григорова, Александър Димов, Сано, Яна Маринова и много други. В звездния състав участва и красивата сръбска актриса Ана Томич, която вече нагорещи социалните мрежи с визията си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от A n aT o m i ć (@ana_tomic_)

В “С река на сърцето” Ана влиза в ролята на Сия, която е красива българо-сръбкиня, шеф-готвач в ресторанта във винарна “Бонония Боневи”. В миналото Сия има бурна връзка с влиятелен мъж, от когото успява да избяга. Започва живота си отначало във Видин заедно с Мики, нейна кръстница и доверена приятелка. Открива любовта в лицето на Петър, но миналото ѝ ще я застигне и ще преобърне живота на всички замесени.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от A n aT o m i ć (@ana_tomic_)

В съседна Сърбия Ана стана супер популярна с драматичния сериал “Певачица”, в който се разказва историята на млада изпълнителка, която отива в големия град, за да работи да търси успеха в музикалния бизнес. Тя се запознава с обещаваш продуцент на звезди, но миналото ѝ постоянно я връща назад./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мирела от "Игри на волята" пръска сексапил в Гърция СНИМКИ 18+

Сексапилът в “Игри на волята” няма да липсва и този сезон, а с всеки следващ девойките сякаш стават все по-смели и дръзки в провокациите си. Този път на ход е изкусителната брюнетка Мирела. В момента сексапилната танцьорка релаксира в слънчева Гърция заедно с приятелки, с които не пропуска да нагорещи още […]