Лили Иванова изживя голям шок след убийството на…

Лили Иванова изживя голям шок тези дни, а причината е това, което се е случило с нейна близка, което до такава степен я стъписало, че примата останала направо безмълвна от ужас.

Преди няколко дни бившата й икономка Мария остава потресена, след като убиват кучето й. 70-годишната жена, която напусна дома на голямата ни певица само преди няколко месеца заради семейни проблеми, си взела кученцето, за да пази себе си и дома си от честите набези на крадците в софийското село Яна, където покойният й съпруг има къща. 
Лили Иванова се разболя, а мястото й зае… СНИМКА

Преди няколко дни обаче, Мария открива кучето си в агония. Паникьосана, успява да повика комшии на помощ, за да откарат кучето до най-близкия ветеринарен кабинет, но още преди да го качат в колата, Шаро издъхнал. Малко преди това животното повърнало храна, в която имало карфици, пише “Стандарт”.
Кражба: Лили Иванова отмъкна едно от доверените лица на Дичо и то под носа му СНИМКИ
Кошмарът направо поболява бившата икономка на Лили Иванова, която едва намерила сили да вдигне телефона и да разкаже през сълзи за убийството на примата, която толкова се разстройла от мъчителната смърт на Шаро, че едва довършила разговора, пише още изданието.
“Лили е много привързана към Мария, която я спечели завинаги със своята лоялност, работливост и преданост. Лили е пословична с любовта си към домашните любимци. Тя дълго време не можеше да прежали бялото си пуделче Топси. Едва наскоро си взе друго кученце и го обожава”, разкриват хора от близкото обкръжение на звездата.
Лили Иванова се похвали с поредна сладка победа! СНИМКИ
Певицата обещала на икономката си пълно съдействие убийците на кучето да бъдат открити и наказани. Мария предполага, че убийството е дело на местни апаши./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кейти Холмс отново е обвързана жена

Последната връзка на Кейти Холмс не продължи дълго. Едва шест месеца бяха изминали откакто обяви, че се среща с шеф готвача Емилио Витоло-младши, и през декември стана ясно, че вече не са заедно. Но Кейти отново е обвързана. Двамата с новата ѝ половинка Боби Уутън се появиха на важно за […]