Никол Шерцингер в безупречна форма край годеника си Том Еванс

Не е необходимо лятото да дойде, за да може всички последователи на Никол Шерцингер да се любуват на снимките й по бански. Тя редовно демонстрира апетитните си форми в плажно облекло, но какъв по-добър момент от юни за това?
45-годишната певица и жури в “Х Фактор” качи ново забавно видео в профила си в Instagram. На него я виждаме изтегнала се края басейна в много изрязан и много секси цял бански.
На заден план пък е годеникът й Том Еванс. Докато Никол си почива и събира тен, той е зает да разнася шезлонги. “Снимам се край басейна, докато Том върши тежката работа”, пише към видеото си певицата.
39-годишният шотландец и бивш състезател по ръгби наскоро сподели колко е щастлив с Шерцингер. “Чакам с нетърпение да се оженим. Предложих на годеницата си през юни 2023 г. Това беше един от най-хубавите дни в живота ми. Да се оженя за нея и да създадем семейство е нещо, за което нямам търпение”, казва той пред Men’s Health.
Никол и Том се запознават през 2019 г., когато той е участник в “Х Фактор”, а тя е жури. Връзката им започва година по-късно. Очаква се сватбата им да бъде в родния на Шерцингер Хавай, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Братът на принцеса Даяна се развежда

През по-голямата част от живота си Чарлз Спенсър оставаше в сянката на известната си сестра принцеса Даяна. Трите му брака, както и скорошната му автобиографична книга обаче насочиха вниманието и към собствената му личност. 59-годишният лорд Спенсър сам разкри тези дни, че е в процес на развод и с третата […]

Subscribe US Now