Златка Райкова ще гръмне, показа огромния си корем СНИМКА

Златка Райкова всеки момент ще роди второто си дете. Плеймейтката е в очакване на щастливото събитие, а междувременно реши да покаже на последователите си какъв огромен корем има. 

Бившата на Благой Георгиев и настояща на Карен Хачатрян се е щракнала само по разкопчано дънково яке, което открива огромния корем. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

С този кадър Златка определено успя да запали мрежата и да получи стотици интересни коментари. Но този, който на нас ни прикова вниманието, е на Деси Цонева. “Леле! Браво! Бебокът ще гръмне всеки момент!”, пише щерката на Митко Цонев. 
Любимият на плеймейтката Карен пък остави само едно сърце под палавата снимка. Точната дата на щастливото събитие остава загадка, но запознати издават, че това ще се случи до броени дни, тъй като вече е влезнала в деветия месец/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Вижте кой е тайнственият Жоро от песента на Вая ВИДЕО

Кой е Жоро? Това се питат всички, които чуха и видяха новият музикален проект на младата певица Вая. Дали не е тайният ухажор на певицата, за когото говори цяла София? “Твоята най-любима грешка скоро, пак набира номера на Жоро!” – това гласи последната част от припева на първата самостоятелна песен на […]

Subscribe US Now