Защо дъщерята на Чарли Шийн се определя като секс работник

Преди година Сами Шийн – дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс, предизвика сериозен интерес към себе си, обявявайки, че ще си направи профил в платформата за възрастни OnlyFans.
И докато майка ѝ я подкрепя във всичко, което прави, то баща ѝ е малко по-резервиран в това отношение. Въпреки всичко Сами знае какво иска да прави и това е да продава тялото си.
Във видео в профила си в TikTok самата тя се определя като секс работник и дава малко повече контекст. Преди да го направи обаче споделя, че едно от нещата, които най-много я дразнят е, че трябва да се обезкосмява всеки път преди да започне да работи.
След това отговаря и на един от най-често задаваните ѝ въпроси, който е свързан с това как така се определя като секс работник, а в същото време цензурира зърната си в OnlyFans. Сами Шийн казва, че може и да изглежда странно, но тя е такава и си има начините, по които го прави. Пък и смята, че така или иначе показва почти всяка част от тялото си. 
Шийн допълва, че планира да направи промяна в гърдите си и когато тя е завършена и се чувства уверена, ще ги покаже. В друго видео Шийн решава да поясни, че не е порно звезда и нито се среща с хора за пари, нито продава свои секс записи. И допълва, че се определя като секс работник, защото основният ѝ приход е от OnlyFans. А и според нея тази професия има много и различни проявления.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ал Пачино е баща на 83 години

Ал Пачино отново стана баща. 83-годишният актьор и 29-годишната му приятелка Нур Алфала посрещнаха първото си бебе заедно, син на име Роман Пачино, потвърди представител на двойката пред People. Представителят на Пачино съобщи в края на май, че актьорът очаква четвъртото си дете, първото му с Алфала. Той споделя 22-годишните близнаци Антон и […]

Subscribe US Now