Grimes не спира да ни изненадва

Ако има нещо, което със сигурност може да очакваме от Grimes, това е фактът, че почти винаги действа неочаквано.
Малко след като през март стана ясно че двамата са Илон Мъск първо са се сдобили с второ дете, и второ – със сигурност са разделени, разбрахме, че певицата си има ново гадже и то от женски пол – Челси Манинг. 
Манинг е 34-годишна активистка и консултант по сигурността, която нашумя покрай аферата “Уикилийкс” и прекара няколко години в затвора, заради обвинения в шпионаж. 

И въпреки че Grimes и Челси Манинг уж се разбираха перфектно, според информация на Page Six двете вече не са заедно. Изданието се позовава на свой анонимен източник, като не представя повече информация за това какви са причините, довели до разпадането на отношенията им. 
Ако не ставаше дума за непредвидимата Grimes, новината вероятно би изненадала хората, тъй като още с обявяването на връзката им, стана ясно, че отношенията им са сериозни. В много медии се появи информация, че двете дори живеят заедно в Остин.
Както и отношенията на канадската певица с Мъск, така и тези с Маминг започнаха в Twitter, където двете често комуникираха задочно през публикациите си. За момента нито Grimes, нито Челси Манинг са коментирали информацията за предполагаемата им раздяла. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Том Круз си хареса родна певица, ето коя е СНИМКА

Певицата Валентина Александрова публикува снимка с актьора Том Круз в личния си профил в Instagram, а фотоса, очаквано, предизвика бурни реакции не само сред последователите на блондинката.  Известно е, че кадърът е заснет извън България, но засега не се съобщава къде точно са се срещнали изпълнителката и световноизвестният актьор. Според тиражирани […]