Мижав интерес ли? Кичка Бодурова показа какво се случи на концерта й без Панайот Панайотов СНИМКИ

Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов още отеква в светските хроники, а всички се чудят как е минал концерта на певицата, за който колегата й обяви, че има “мижав интерес”. 

На 11 юли обичаната Кичка Бодурова пя за бургаската публика, а по нейна покана на концерта трябваше да излезе и Панайот Панайотов. Двамата се сдърпаха броени дни преди датата, а естрадната легенда си позволи да излъже за причината, поради която няма да пее в Летния театър. Вместо това унижи колежката си, че имало “мижав интерес” към нейния спектакъл. 
 

По-късно стана ясно, че Бодурова е премахнала Панайот от програмата, тъй като имал големи изисквания и отказал да изпее нейна любима песен. Решила да не си вдига кръвното с безумните му капризи и да си проведе концерта нормално и спокойно. 
За лъжливите думи на Панайот Панайотов по адрес на Кичка и интереса към концерта й говори препълненият Летен театър в Бургас. Не остана едно празно място, а певицата вече се чуди дали да не направи и втори концерт, за да могат и други желаещи нейни почитатели да я видят и чуят на живо. 
“Благодаря ти, мой роден Бургас! Благодаря на всички, дошли от близо и далеч”, написа Бодурова и показа снимки, на които ясно си личи, че интересът към нея е огромен. Уви, снимки от концерта на Панайот Панайотов в София така и не се появиха. Вероятно заради “мижав интерес”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

И дъщерята на Еди Мърфи се омъжи

Цели десет деца има актьорът Еди Мърфи, а Брия е най-голямата му дъщеря. Тя е на 32 години, а той винаги я е описвал като “добро дете”. И ето че за порасналата му вече дъщеря моментът да създаде собствено семейство е настъпил. Брия Мърфи се е омъжила за годеника си […]