Ще приеме ли Крис Рок извинението на Уил Смит

След мълчание, продължило няколко месеца, Уил Смит се опита да се извини на Крис Рок и неговото семейство за случилото се на Оскарите.
Също така и да отговори на някои въпроси на фенове, които най-често е срещал през тези месеци. Е, не можем да кажем, че извинението му се получи точно както той си го е представял, защото реакциите след него не бяха особено добри.
Мнозина съзряха опит на актьора да изчисти имиджа си и да зарови най-накрая темата, за да може да продължи напред. От видеото разбрахме, че Смит се е опитал да се свърже с Крис Рок, но е получил отговор, че комедианта не желае да разговаря с него в момента, а когато е готов, това ще се случи.
В крайна сметка, важно е дали извинението под формата на видео е било по някакъв начин прието от Рок. Източници, близки до комедианта, казват пред Entertainment Tonight, че Крис Рок няма никакво намерение да се свързва с колегата си.
Като източници също поставят под съмнение извинението на Смит. Твърденията са, че актьорът има нужда широката публика да му прости, а не комедианта. Пред People друг източник казва, че случилото се тормози повече Уил Смит, отколкото Крис Рок.
И че комедианта няма нужда да говори за шамара. А фактът, че се включва шеги за случилото се в шоутата си говори, че го е преодолял.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Люси Дяковска изпоти с новата си придобивка, в спалнята й явно е много горещо... СНИМКИ

Люси Дяковска явно се е съвзела от любовните разочарования, които преживя през последните години в живота си и не само, че вече е готова за нови любовни подвизи с актуалната си партньорка, но и си осигурява много любопитни условия за най-интимната част. Певицата наскоро бе забелязана да си купува нови […]