Люси Дяковска изпоти с новата си придобивка, в спалнята й явно е много горещо… СНИМКИ

Люси Дяковска явно се е съвзела от любовните разочарования, които преживя през последните години в живота си и не само, че вече е готова за нови любовни подвизи с актуалната си партньорка, но и си осигурява много любопитни условия за най-интимната част.

Певицата наскоро бе забелязана да си купува нови мебели, облицовки и явно освежава изцяло интериора си. Но по-интересна е една конкретна вещ, която си закупи, а именно – огромно огледало за спалнята.
Люси Дяковска забрави за Марчела, щастлива е в прегръдките на травестит СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Marcella Rockefeller (@marcellarockefeller)

Ясно е, че на къдравелката й допада идеята да се любува на себе си и на партньорката си, когато прави любов, пише “Уикенд”.
Понеже трудно би пренесла сама новата си придобивка, изпълнителката е разчитала на помощта на приятел, пише още изданието, като не уточнява за кого конкретно става дума.
Ето с кого Марчела смени Люси Дяковска СНИМКИ
Любопитен момент се разигра и на паркинга пред магазина, когато докато слагат внимателно чупливата вещ в багажника на автомобила, Дяковска се наведе към багажника, а пищните й задни части докараха сърцебиене на преминаващ шофьор на друг автомобил./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Lucy Diakovska (@lucydiakovska)

Източник: blitz.bg
Next Post

Нов повод за гордост за Серина Уилямс

Олимпия Оханян е поредното доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото. След като вече няколко пъти я виждаме да напредва с тениса (подобно на майка си и леля си на тази възраст), сега тя се захваща и с друг спорт. Четиригодишната дъщеря на Серина Уилямс и Алексис Оханян се […]