Секси лятото на Божана Кацарова

Толкова силно жадувахме за лятото и горещите дни. Е, те вече са тук и сега леко съжаляваме дори, защото нещата излизат извън контрол с температурите.
Но точно в този момент е най-подходящо човек да се отдаде на заслужена почивка и екзотика. Точно това е направила и Божана Кацарова. Този път обаче не се е отправила към самотен остров, за да оцелява, а към Ибиса, за да се забавлява.
От профила ѝ в Instagram разбираме, че въобще не трябва да я мислим как се спасява от жегите, защото си прекарва повече от добре по бански.
Да ѝ завиди човек на Божана Кацарова и за дестинацията и за факта, че споделя летните преживявания в компанията на приятели.
Божана дори се шегува под един от постовете си, че чак сега разбира защо хората толкова се превъзнасят по летата в Европа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Венета Райкова след операцията: Изчистих си кармата с болки и сълзи, сега чакам подаръците от съдбата! СНИМКА

Последната година и нещо се оказа много трудна за Венета Райкова. Водещата получи неочаквани здравословни проблеми, които буквално я извадиха от кондиция за дълго време. Това, което признава към днешна дата обаче, със сигурност обнадеждава последователите й в социалните мрежи. В много откровен и подробен пост блондинката разкрива не само […]

Subscribe US Now