Секси коледните провокации на Пейдж Ванзант

От няколко години вече Пейдж Ванзант реши да направи рязък завой в кариерата си вместо да се концентрира върху ММА реши да заложи на OnlyFans.
Говори се, че Ванзант обмисля да се завърне към ММА, но все още не е сигурно дали това ще се случи. Докато чакаме повече подробности около това, Пейдж Ванзант се погрижи да приповдигне коледното ни настроение.
Е, не само коледното, защото тя публикува в профила си в Instagram серия от снимки, на които е с тематично празнично бельо.
Под поста Ванзант се опитва да ни убеди, че е била послушна през цялата година, надявайки се на подаръци. Публикуването на подобно секси съдържание работи доста добре за нея, защото тя вече призна, че от OnlyFans само за ден е спечелила повече пари, отколкото от бойната си кариера като цяло.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо братът на Кейт Мидълтън пропусна важното й събитие

На 8 декември вечерта се състоя дългоочакваният коледен концерт, организиран от принцесата на Уелс за поредна година. Освен хиляда гости, на него присъстваха цялото семейство на Уилям и Кейт, както и други членове на кралското семейство. Нямаше как впечатление да не направят и отсъстващите от концерта в Уестминстърското абатство. На […]

Subscribe US Now