Защо братът на Кейт Мидълтън пропусна важното й събитие

На 8 декември вечерта се състоя дългоочакваният коледен концерт, организиран от принцесата на Уелс за поредна година. Освен хиляда гости, на него присъстваха цялото семейство на Уилям и Кейт, както и други членове на кралското семейство.
Нямаше как впечатление да не направят и отсъстващите от концерта в Уестминстърското абатство. На първо място това бяха крал Чарлз и Камила, които останаха в Глостършир, заети със собствени дела.
На събитието присъстваха най-близките роднини на Кейт Мидълтън – майка й и баща й, както и сестра й Пипа Мидълтън. Брат й Джеймс Мидълтън обаче не беше забелязан сред събралото се празнично множество.
36-годишният Джеймс и съпругата му Ализе Тевент станаха родители през октомври, като именно раждането на сина им Иниго може да е причината да са избрали да не се натоварват с излишни социални ангажименти.
Двамата обаче с радост посетиха друг коледен концерт – организираният от Dogs Trust в църква в Челси преди ден. Благотворителната организация се грижи за бездомни кучета и търси собственици на такива от приюти.
Джеймс Мидълтън от дълги години подкрепя Dogs Trust, а каузата с домашните любимци по принцип му е скъпа. Той и съпругата му притежават шест кучета, като с две от тях – голдън ретрийвърите Мейбъл и Айла, ги придружаваха на концерта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

7 години по-късно - пилотът, приземил най-големия самолет в света в България

“Винаги предпочитам да вярвам, че нещата ще се случат”, казва Марио Бакалов – пилот с вече 20 годишен стаж, мотивационен лектор и истински оптимист. Неслучайно всеки, който е общувал с него, смята, че е усмихнат и позитивен човек. А това са качества, които могат да са ти от полза не само в […]

Subscribe US Now