Мони Зенгинер срина със земята Евгени Генчев: С него не мога да…

Мони Зенгинер наскоро напуска завинаги “Ергенът”, а след като излезе от романтичното шоу, реши да признае и неподозирани неща за най-желания тв ерген в момента.

Както е известно, Евгени изгони нахаканата Мони от шоуто много преди това да поискат нейните врагини там. Не й даде и роза, за каквато блянуват всички дами там. Танцьорката пък, сега, изобщо не му остава длъжна и го злепостави жестоко публично.
Брутална истина за Мони от “Ергенът” отврати мрежата СНИМКИ

Тунингованата Мони заяви, че принципно никога не е имала идея да влезе във формата, за да търси любов. И призна, че е търсела само популярност и слава, които е и получила в крайна сметка. Въпреки това обаче, Зенгинер си мислела, че за Ергенът ще изберат доста по-различен типаж мъж от Генчев.
Братовчедът на “Ергенът” Евгени проговори за победителката
“Ама моля ви се, аз с човек като Евгени не мога да бъда дори приятел. Като влязох и го видях, останах силно разочарована. Той дори не се доближава на йота до представите за мъж, които имам. Евгени е по-скоро момченце и то момченце без опит и със странни представи за хората. Видяхте, че той предпочете злобните и прости жени пред мен.
Аз имам друго възпитание, друга култура, друг начин на общуване. Ако сте видели, той дори не можеше да ме погледне в очите като говорихме на пейката. Е, как да проведа нормален разговор с този мъж?!”, пита Мони Зенгинер./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Юлиан Вергов отговори на обвиненията на Диана Димитрова

В последните месеци името на Диана Димитрова се свързва с признанието й, че е била жертва на насилие от страна на свой колега. Оказа, че въпросният колега е Юлиан Вергов. От направена публикация на актрисата във Facebook вчера, 14 март, разбрахме, че Софийската районна прокуратура отказва да образува досъдебно производство […]

Subscribe US Now