Дъртак ли?! Я вижте какъв млад турчин е забила Айлин от “Ергенът” СНИМКИ

Някои медии бяха прави – да, ергенката Айлин Бобева действително си намери гадже и то наистина е от турски произход.

Вече е ясно, както и името му – Фарид. Лъжа е обаче, че е заможен и дърт. Е, за заможен, вероятно има шансове, но че е млад е очевидно.

Бобева пусна най-после снимки на избраника си, при това от рождения му ден. На тортата пишеше: “Честит рожден ден, мое Скорпионче, мой Дяволе, моя любов”… Явно Айлин не само не крие, но буквално демонстрира колко е влюбена във въпросния, пише Crimesbg.com. 

Последваха и други снимки, на някои от които Бобева не крие страстта си към Фарид, когото дарява с нежност и горещи целувки. Гаджето й видимо е по-голямо от нея, но е млад мъж, може би занимаващ се с бизнес. За момента тя не разкрива нито професията му, нито как и къде са се запознали.

Припомняме, че в “Ергенът” Айлин уж хлътна до уши по Евгени Генчев, но май просто си търсеше повод да остане в риалитито, за да се радва на славата. Пианистът обаче бързо надуши това и я изпрати по пътя й. Сега той все още е с Валерия Георгиева и дори нещо повече – двамата се решиха да заживеят заедно в Пловдив.
Дали Айлин също съжителства с Фарид, или още са на фаза “излизане и натискане”, засега само те си знаят./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Емануела побесня и разкри шокиращи тайни от живота на Елвиса, даде му точна диагноза СКРИЙНШОТ

Певицата Емануела не спира да коментира участието на бившия си Мартин Елвиса в “Игри на волята”. Чалга фурията направи шокиращи разкрития за риалити героят, който от любимец се превърна в най-мразеният от зрителите участник.  Сега Емануела излиза с още пикантни разкрития за Елвиса, които ще затвърдят мнението за него от […]

Subscribe US Now