Юксел Кадриев се отказва от телевизията, ето с какво се захваща

Юксел Кадриев май се готви да се откаже от звездната си тв кариера. Новинарят от Би Ти Ви призна на феновете си, че продължава да записва песни и коледното парче Let It Snow (“Нека вали сняг“) е само началото на музикалната му кариера, пише “Уикенд“.

Турчинът ходи от 2 години на уроци по пеене и пиано и именно преподавателките му са го насърчили да запише кавъра на световния хит. 

“С моята учителка по пеене Мариета Петракиева един ден репетираме и се разпяваме. Тя ми каза – защо не пуснеш в социалните мрежи как пееш нещо. Казах си – добре, сигурно ще стане много готино. Оттам всичко тръгна лавинообразно. Получи се добре“, разказа Юксел.
Песента записват бързо, само за половин час, на следващия ден снимат клипа, а на по-следващия ден продукцията е готова. Видеото набира огромна популярност в социалните мрежи, където е гледано около половин милион пъти само за седмица – нещо, с което дори утвърдени изпълнители не могат да се похвалят.

Под клипа на Кадриев в ютуб преобладават положителни и хвалебствени коментари. Много почитателки окуражават тв звездата, че трябва да продължи да ги радва с музикални изпълнения. “Ще има още! Бъдете сигурни! Заклет фен съм на “Металика“ и са в плановете, но всяко нещо по реда си!“ – отговори Юки, който явно е прочел всяко едно мнение и е харесал положителните такива.

Турчинът ще продължи да записва песни и като нищо след време може да се откаже да чете новините по Би Ти Ви, където често е обект на подигравки и критика заради непрекъснатите гафове, които допуска. “В коледната песен на Юксел Кадриев най-много ми харесва това, че не прави никакви лапсуси в нея“ – е само една от шегите, която се върти във фейсбук по адрес на новинаря.

Близки до Кадриев издават, че той наистина бил изненадан от успеха на парчето и много се радвал, че отнесе толкова похвали.
Юксел сериозно се замислял постепенно да се преориентира към музиката, защото знае, че тв кариерата е до време и няма да в вечно на екран, особено с грешките, които прави. А изпълнителите вадят много добри пари по време на участията си – поне хилядарка за живо изпълнение в който и да е клуб…/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кайли Дженър отново е сама

Кайли Дженър и Травис Скот имат общи неща помежду си. Най-малкото и двамата са родители на две деца. Първото се роди преди вече близо пет години – през февруари 2018 г. По-малко от година преди това те публично потвърдиха връзката си. След две години заедно обаче двойката реши да си […]