Кайли Дженър отново е сама

Кайли Дженър и Травис Скот имат общи неща помежду си. Най-малкото и двамата са родители на две деца. Първото се роди преди вече близо пет години – през февруари 2018 г.
По-малко от година преди това те публично потвърдиха връзката си. След две години заедно обаче двойката реши да си даде първата официална почивка. Тогава споделиха, че ще останат приятели, за да се грижат съвместно за първородната им дъщеря Сторми.
През февруари 2022 г. Кайли Дженър и Травис Скот посрещнаха второто си дете – момченце, чието име обаче все още не са разкрили. Раждането се случи, когато двойката вече бе възобновила романтичните си отношения през февруари 2020 г.
Сага обаче двамата отново се разделят. “Това се е случвало толкова много пъти преди, те често се събират и разделят, но винаги остават приятели и страхотни родители”, разкрива източник на Us Magazine. Знае се, че Кайли и Травис е трябвало да прекарат празниците заедно, но Кайли е завела 4-годишнатаси дъщеричка Сторми в Аспен, за да бъдат със семейството и приятелите си. Там са били също и Хейли и Джъстин Бийбър.
Преди раздялата, и по-точно през декември миналата година, Кайли Дженър е била забелязана да подкрепя вече бившия си Травис Скот по време на негово изпълнение в Маями заедно с 50 Cent.
Източници на чуждестранните медии и преди са споделяли как двамата са били в различни периоди от връзката си и не считат разделите си за окончателни. При последното им събиране и с раждането на второто им дете те “никога не са били по-близки. Бебето определено ги сближи още повече. Тя е толкова щастлива за семейството си. Травис е повече от развълнуван. И двамата искаха това от много време”, разкриват източниците.
Предвид това, едва ли може да изключим напълно вероятността Кайли Дженър и Травис Скот да се съберат още веднъж. Е, това само времето може да покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Капките" се завръщат! Ще изхвърлят ли Вергов след скандала с пребитата от него актриса?!

Скандалът с актрисата Диана Димитрова не само не засенчи рийтинга на Юлиан Вергов, но и му го вдигна. Затова и именитият актьор остава в журито на шоуто на Нова тв “Като две капки вода”. Това става ясно от реклама на новия сезон на телевизията, която върви в ефир, пише Уикенд. […]

Subscribe US Now