Тези СНИМКИ издават бременна ли е Ралица Паскалева

В началото на месеца се появи съмнение дали случайно Ралица Паскалева не е бременна за втори път – причината е, че от известно време насам залага само на широки дрехи, дори и при участията си в “Като две капки вода”.

Е, след снощния финал мнозина вече са убедени дали тя това е така. Чаровната актриса отново заложи на широки дрехи – даже доста широки и внимаваше много какви и колко действия извършва на сцената.
Ралица Паскалева крие, че е бременна?
В тандем с колегата си и добър приятел в живота Димо Алексиев се оказаха най-приятната изненада на сезон “Неделя” на култовото шоу за имитации. И за да е финала наистина вълнуващ, Ралица нямаше как да скрие и вече леко понаедрялото си коремче. Потвържденията идват от кадрите.

Припомняме, че Ралица и Теди Салпаров вече имат един общ наследник – Максим, който вече е на пет годинки, но очевидно са решили да му подарят братче или сестриче в най-скоро време. Волейболната звезда има дете и от предишна връзка.
Ралица Паскалева призна за тормоз: Никога няма да позволя на злото да триумфира!
Въпреки съмненията, че носи бебе в утробата си обаче, Ралица се раздаде на макс на сцената на “Капките” по време на всичките си изпълнения и успя да впечатли дори и най-упоритите скептици./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тормозът, на който са подложени децата на Джей Ло

Наскоро Дженифър Лопес разказа повече за предизвикателствата, с които се сблъсква в ролята си на майка. Сега, когато децата ѝ са вече тийнейджъри, те имат моментите, в които не искат да разговарят с нея, а искат да са отделни личности и все по-често проявяват характер. Актрисата и певица разкри, че именно […]

Subscribe US Now