Момчето, което не се страхува да бъде ухапано от змия

Повечето от нас се страхуват от змии и това е съвсем нормално. Можем да го отдадем на инстинкт за самосъхранение, защото човек никога не знае на каква змия ще попадне. Може да е безобидна, но може и да е силно отровна.
И все пак, има много хора, които се интересуват от змиите и могат да различават десетки видове. И не само ги различават, но и знаят най-различни неща за тях. Като например дали и до каква степен са отровни.
Но дори тези познавачи не са чак толкова смели със змиите. Изключение прави едно 23-годишно момче от Флорида. Неговото име е Дейвид Орин и той обожава змиите. Не да си ги отглежда вкъщи, а да ги издирва в естествения им хабитат.
В профила си в Instagram Орин публикува видеа, от които показва на своите последователи на каква змия се е натъкнал. При това не просто се снима с тях, а ги хваща с голи ръце. Нещо, което му коства и доста ухапвания.
Но Дейвид Орин не се страхува, защото знае точно с каква змия си има работа. Той дори се стреми да степенува ухапванията на всяка една по болезненост, за да покаже на последователите си, че влечугите не са чак толкова страшни.
Е, се случват и непредвидени ухапвания в областта на лицето. Но и те не са в състояние да го уплашат. Напротив, момчето смята, че повечето ухапания от змии не са толкова болезнени, колкото си мислят хората, пише Daily Mail.
Орин твърди, че болката от ухапването от игуана, което е преживял, е било много по-силно, дори му е останал белег. Иска и да покаже на хората, че от ухапванията от змия не само че не болят, но и че влечугите не са толкова опасни. Като в най-честите случаи, в които те нападат хора, са, когато се чувстват застрашени.
Целта на Дейвид Орин е да образова колкото се може повече хората, които намират змиите за заплаха. Прави го вече повече от пет години – време, през което е ловил най-различни екземпляри, сред които и отровни. А и явно няма никакво намерение да спира.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е помогнало на Дуейн Джонсън да се справи с депресията

Дуейн Джонсън може и да изглежда като корава планина от мускули, но истината е, че и той има своите слаби места и може да бъде уязвим. Защото не е важно колко си силен физически, а до каква степен психически можеш да се справиш с трудностите, които животът ти поднася. Скалата […]

Subscribe US Now