Какво е помогнало на Дуейн Джонсън да се справи с депресията

Дуейн Джонсън може и да изглежда като корава планина от мускули, но истината е, че и той има своите слаби места и може да бъде уязвим.
Защото не е важно колко си силен физически, а до каква степен психически можеш да се справиш с трудностите, които животът ти поднася. Скалата не е крил, че се е борил с депресия през годините, като сега отново засяга темата.
В интервю за Men’s Health за декемврийски брой на списанието Джонсън казва, че в моментите, в които се е чувствал на сломен духом и се е борил с депресия, неговият най-добър приятел се е оказал фитнесът.
“Знам, че същото важи и за много други хора.” Според него посещението на фитнес залата позволява да изхвърлим токсините от тялото си и да избистрим ума си. “Не решава проблема, но помага”, допълва актьорът.

Дуейн Джонсън отново напомня, че е важно да се иска помощ, когато човек не се чувства добре психически. И че е наясно с мъжката черта да не се говори за проблемите открито, а те да бъдат подтискани доколкото е възможно.
Скалата осъзнава, че носи отговорност да бъде добър пример за всички хора, които го следват в социалните мрежи. И иска да дава полезни и умни съвети, а не такива, които в крайна сметка да водят до наранявания.
Веднага се сещаме за прословутите сладки недели на Джонсън. Колкото и стриктен да е неговият хранителен режим, той винаги отделя един ден от седмицата, най-често неделя, в който си позволява да похапва неща, които по принцип не трябва. Защото смята, че човек трябва да се глези и да не бъде прекалено суров със себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Люси Илиарионов за скандала с Църквата: Лорена не е седнала на кръста ВИДЕО

Провокативно видео на поп фолк изпълнителите Джордан и Лорена успя сериозно да разгневи Софийската митрополия. Причина е, че разголената певица танцува върху камбанария, а част от позите имитират “Тайната вечеря”.  В отворено писмо Софийската митрополия написа, че този клип “е в остър разрез с християнския морал, възприетите от обществото норми и е […]