Бразилските звезди от „Левски“ гостуваха на Palms Carnival

Бразилските звезди от ПФК “Левски” се потопиха в атмосферата на познатите от родината им фиести на латино карнавала Palms Carnival. Това е най-новото горещо събитие в столицата, което се провежда всеки четвъртък, петък и събота в развлекателен комплекс Palms Royale Sofia.
Под ритмите на латино музиката и кулинарните изкушения от Южна Америка, Цунами, Уелтън, Дарлан и Рикардиньо станаха свидетели на феерия от цветове, страстни танци и уникални ястия часове преди да заминат на подготвителен лагер в Турция, където се очаква да изиграят 9 контроли. Нидерландската звезда Келиан ван дер Каап също придружи своите съотборници на празника на латино културата.
Потопени в атмосферата на бразилските ритми и храни, забъркани с много страст от певицата Весела Морова и шеф Петър Великов, гостите се забавляваха до малките часове на следващия ден.
Palms Carnival продължава и тази седмица с още изненади, а няколко късметлии ще спечелят голямата награда – 5-дневна екскурзия до Дубай.
Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли е гаджето на Мис България 2023 г.

В края на 2023 г. беше избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Александра Кръстева, Мис България 2022, се казва Елизабет Кравец. Елизабет Кравец е родена в Израел, но повече от 10 години живее в България със семейството си. Майка й е българка, а баща […]

Subscribe US Now