Защо Мишел Пфайфър се появи в социалните мрежи с насинено око

Мишел Пфайфър е преживяла неприятен инцидент – за който самата тя сподели в социалните мрежи. И макар актрисата да представя с лекота случилото се и дори и с чувство за хумор, кадрите изглеждат доста обезпокоително.
От снимките в близък план, се вижда неприятно посиненото око на 65-годишната холивудка звезда, което тя третира с пакет ледени кубчета. Все пак бърза да успокои своите последователи, уточнявайки, че “не е нищо сериозно”.
Феновете от своя страна заляха актрисата с добри пожелания за скорошно оздравяване, както и някои от близките ѝ известните приятели като колежките ѝ Джулиън Мур и Селма Блеър. И, очаквано, собствената ѝ по-малка сестра – Диди Пфайфър.
Оказва се, инцидентът, който е претърпяла Мишел Пфайфър се е случва, докато е играла набиращия все по-голяма популярност напоследък спорт пикълбол – смесица между тенис, бадминтон и тенис на маса.
Освен с топката, актрисата е активна в последно време и по друг начин – за филмови роли. Още през 2021 г. Пфайфър сподели, че се готви усилено за ролята си в третата част “Ант-Мен и Осата: Квантомания”. Заради което прекара доста време във фитнес залата, уточняват от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада: Крум обяви дует с Тони Димитрова, а тя...

Дори и най-верните фенове на Крум или на Тони Димитрова едва ли са очаквали двамата да направят дует. Да, но новината е факт и е потвърдена лично от фолкпевеца. Преди броени часове Крум анонсира във фейсбук профила си бъдещия си проект с обичаната бургаска поп изпълнителка, като вече е ясно […]

Subscribe US Now