Родителите на Кейт Мидълтън се разписаха вместо нея на Wimbledon

Най-големият въпрос около тазгодишния Wimbledon сякаш е не кой ще грабне титлата и големия награден фонд, а дали ще видим отново Кейт Мидълтън в кралската ложа. Принцесата на Уелс досега не е пропускала тенис състезанието, а ролята й на на патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club й дава и привилегията да връчва голямата награда след финалния мач.
От началото на турнира вече мина почти седмица, на съпругата на принц Уилям все още не е заела мястото си сред зрителите на някой мач. Но има още време да го направи, защото финалът е другата неделя, на 14 юли. А преди евентуално да видим нея, нейните родители се разписаха сред присъстващите на четвъртия ден на надпреварата на Централния корт в Лондон. те наблюдава срещата между Новак Джокович и Джейкъб Фернли.
Майкъл и Каръл Мидълтън пристигнаха в добро настроение в ролята си на представители на семейството и заеха местата си в кралската ложа. майката на Кейт Мидълтън за пореден път затвърди стила си с дълга рокля с флорални мотиви, съчетана с бял, къс блейзър и слънчеви очила с цветни рамки за лятно настроение. Баща й пък заложи на класически син костюм, който разнообрази с шарена вратовръзка в тон с очилата на съпругата си, пише People.
Доброто настроение и широките усмивки на родителите на принцесата на Уелс обнадежди всички, че най-вероятно тези дни ще видим и дъщеря им на трибуните на корта. Защото най-логичното е, че ако тя не е в добро здравословно състояние, те нямаше да бъдат на Wimbledon, а и нямаше да са така спокойни и весели.
Това не е първото събитие, което майката и бащата на Кейт Мидълтън посещават след обявяването на диагнозата й в края на март. те също си взеха няколко месеца почивка и се скриха от публичното внимание, по миналият месец бяха редом до другите членове на кралското семейство на Royal Ascot, а след това застанаха редом до дъщеря си и на официалния военен парад Trooping the colour. Затова се надяваме скоро отново да ги видим в пълен комплект.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Вече сме официално в месец юли и летните отпуски стартираха с пълна сила. Това е онова време от годината, в което с дадени колеги може да не се засечете на работа със седмици. Прекрасно е човек да се откъсне от ежедневните си задължения и да отпраши към морето, където да се […]

Subscribe US Now