Какво разкри Ким Кардашиян за себе си

Ким Кардашиян може и да не споделя напълно всичко около личния си живот, но обича да държи феновете си в течение какво се случва.
Така например знаем, че се е подложила на сериозна диета, за да успее да свали килограми и облече прословутата рокля на Мерилин Монро на MET Gala 2022. За което след това получи и доста критики, разбира се.
Ким може и да се подлага на различни диети и хранителни режими, но го прави контролирано и след консултации със специалисти. Така например от сторитата ѝ в Instagram става ясно, че се е подложила тялото си на специално сканиране.
За да разбере в какво състояние е то. Според People, резултатите са показали, че костите на Ким Кардашиян са в отлично състояние. Дори нещо повече – те са по-здрави от 93-97% от останалите хора. Сканирането е показало и че риалити звездата е загубила килограми през последната година.
И не само килограми. През май 2021 г. процентът на телесни мазнини на Ким е бил цели 25%, докато тази година е паднал на 18.8%. От People уточняват, че това е различно от индекса за телесна маса, който се изчислява на база ръста и килограмите на индивида.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дичо пострада лошо на морето, вкараха го в болница СНИМКИ

В летните месеци Дичо обича да прекарва много време в близост до морето – независимо дали ще съчетава с работни ангажименти или ще се отдаде само на релакс със семейството си. Тази година обаче, го сполетя доста лош късмет. В края на миналия месец на певеца му се наложи да […]

Subscribe US Now