Защо всички говорят за (огромния) бодигард на Арнолд Шварценегер

Често се говори за Арнолд Шварценегер и всичко, което той е успял да постигне през годините. Но понякога не актьорът и легенда в бодибилдинга е обект на интерес.
В социалните мрежи през последните дни се споделя видео, на което се вижда как Шварценегер влиза в популярната книжарница Barnes & Noble в Ню Йорк.
Но не това е интересното, а фактът, че той е придружен от бодигард с наистина впечатляващи габарити. Той е не само осезаемо по-висок и едър от Арнолд Шварценегер, но и от всички останали бодигарди и събрали се хора, пише HOLA USA.
В социалните мрежи много хора се шегуват, че огромният бодигард на Шварценегер им прилича на легендарния баскетболист Шакийл О’Нийл.
И докато хората се смеят и шегуват с бодигарда на актьора, самият той може да се окаже замесен в сериозни проблеми. От Entertainment Tonight разбираме, че Арнолд Шварценегер е съден от жена, която твърди, че заради безразсъдното му шофиране е останала с трайни увреждания и последствия.
През януари 2022 г. Шварценегер катастрофира, удряйки се челно в друга кола. За щастие, жертви нямаше, но жената, управлявала другата кола, сега търси възмездие в съда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато принц Хари все пак се обади на крал Чарлз

Отминаващата седмица за кралското семейство беше белязана от едно голямо събитие – рожденият ден на краля. Чарлз навърши 75 години, както и малко над година, откакто се възкачи на престола. И макар годишнината да мина без пищни празненства, един въпрос тормозеше феновете на кралското семейство – дали принц Хари е […]

Subscribe US Now