Бременен сексапил – поредната (полу)гола фотосесия на Риана

Откакто стана ясно, че е бременна още с първото си дете, Риана даде да се разбере, че няма никакво намерение да прекара този период от живота си скрита от светлините на прожекторите. Дори напротив, тя все по-често ставаше обект на медиен интерес.
Барбадоската певица сияеше до A$AP Rocky, а нейни снимки от различни събития и корици на списания, на които почти винаги демонстрира бременното си коремче, не спираха да ни изненадват в социалните мрежи. Разбира се, нещата не са по-различни и с втората ѝ бременност. 
Наскоро Риана ни зарадва с провокативна фотосесия. Певицата и бизнес дама се снима в няколко кадъра, които съпровождат новата колекция на марката й за бельо. С нея се отбелязва и петата годишнина на Savage X Fenty – единият от двата супер успешни “странични бизнеси” на Рири, които й носят милиони годишно.
Преди няколко дни Риана зарадва феновете си с поредната доза бременен сексапил, който обаче ни връща назад в близкото минало. В профила си в Instagram певицата сподели серия от снимки от първата ѝ бременност, на които я виждаме да позира с наедряло коремче по прашки и без горнище. Разбира се, барбадоската красавица е покрила гърдите си с ръце, но въпреки това кадрите са достатъчно горещи. Толкова, че направо ни изпотиха. 
“Ето една малка серия, която наричам “Разтрий си циците” в чест на първата ми бременност, прегръщането на майчинството и магията, която направи това тяло. Малкото ми бебе още няма представа колко луда е майка му или колко обсебена ме направи”, пише Рири под красивите и провокативни снимки. Както може да се предположи, феновете ѝ не останаха безучастни изразиха искреното си възхищение и очарование към нея и начина, по който само тя може да накара една бременност да изглежда едновременно толкова красива и толкова секси.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наталия Симеонова с първи коментар за раздялата си с Денис и другата жена

За любовта между Наталия Симеонова и Денис Ризов са изписани много неща през годините и е факт, че двамата май никога няма да се разделят окончателно, поне не в духовен смисъл на думата. За физическия обаче, самата Наталия призна наскоро доста любопитни неща. От думите на тв водещата, която мнозина […]

Subscribe US Now