Какво мисли Камила Кабейо за секс с бившия

Камила Кабейо се опитва да бъде открита пред феновете си за всичко, което се случва около нея. И затова казва точно това, което мисли.
Така от гостуването ѝ в подкаста Call Her Daddy разбираме, че няма нищо против секса след раздяла. 27-годишната изпълнителка допълва, че не вярва в забранения плод и е на мнение, че ако искаш нещо, просто трябва да го направиш.
Кабейо е на мнение, че ако нещо е забранено, то тя го иска още повече. В подкаста Камила Кабейо също така хвърля малко повече светлина върху отношенията си с Шон Мендес.
Двамата се разделиха през 2021 г., но миналата година бяха забелязани на няколко пъти заедно. Камила Кабейо потвърждава, че тогава отново са били заедно, но за кратко.
Причината за втората им раздяла е, че просто не са чувствали връзката си като нещо правилно за тях в момента. Кабейо допълва, че и двамата този път са успели да го осъзнаят много по-бързо от преди., пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол

Джейк Пол влезе в света на бокса като на шега, но до момента се представя изключително добре и мачовете му преминават зрелищно и с голям интерес. От известно време в интернет пространството се въртят различни твърдения, че в даден момент ютюбърът, превърнал се в боксьор, ще се качи на ринга срещу […]

Subscribe US Now