От Леонардо ди Каприо до Григор Димитров – мъжете в живота на Мадалина Геня

Вече от няколко месеца Григор Димитров има връзка с румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във филма House of Gucci. И с всеки изминал ден отношенията им сякаш се задълбочават. 
Тъй като Григор Димитров през годините рядко си е позволявал такава публучност на връзката, както прави в момента с Геня в социалните мрежи, ни стана интересно да научим повече подробности за жената, която успя да го омая по такъв начин. Още по-интересна се оказа бройката на мъжете, с които е имала връзка през годините – кой от кой по известен и привлекателен. 
Като започнем с Леонардо ди Каприо и Ерос Рамацоти, минем през Джералд Бътлар  и Майкъл Фасбендър и стигнем до Матей Стратан.
И макар връзките на Мадалина с Леонардо ди Каприо и Ерос Рамацоти през 2011 г. да не събудиха особен интерес, защото се оказа доста краткосрочни, новината за раздялата ѝ с Джералд Бътлър беше шок за феновете по онова време, тъй като само месец преди да се разделят, Мадалина нарича Джерард своята “първа истинска любов”.
Тя казва: “Той е моята първа истинска любов. Той е страхотен човек, който знае как да прави всичко и се надявам, че никога няма да се промени по никакъв начин … За мен може би е твърде рано в този момент да се женя, но искам деца точно сега. Винаги съм искала семейство, с много деца и домашни любимци.”
След раздялата си си Бътлър през 2012 г., Мадалина Геня има кратка връзка Майкъл Фасбендър през 2013 г. Една от най-коментираните ѝ обаче е с Матей Стратан. Въпреки, че двамата така и не се женят, Мадалина има дъщеря от него.
Шестгодишната Шарлот е плод на връзката на модела с един от най-богатите наследници в Румъния, който е син на Дан Стратан, известен лекар и бизнесмен от Яш. Пламъкът между Мадалина и Матей пламва в Букурещ, а след почивка в Гърция те се местят заедно в Италия, където през 2017 г. се ражда дъщеря им.
Бракът им е изпълнен с много спречквания. Още в годината, в която става майка, румънски сайт съобщава, че Геня е решила да си вземе “пауза” в отношенията си със Стратан. С течение на времето разривът сякаш се засилва, като се оказва, че тя е била предадена от любимия мъж.
“Ти не просто ме измами, ти ни изневери. Ти не просто разби сърцето ми, ти съсипа нашето бъдеще” – пише Мадалина през ноември 2017 г., след като научава, че партньорът й има връзка с Лола Астанова, смятана за една от най-сексапилните пианистки в света.
Краят между Геня и Стратан става официален през 2019 г., когато тя се мести с дъщеря си в Милано. През април същата година Мадалина намира утеха в обятията на моделът и арттърговецът Вито Шнабел. Той е известен американски милионер, имал връзки Хайди Клум и Амбър Хърд. 
Връката им не продължава много дълго и се разпада, заради “несходство в характерите”. Още през декември на същата тази година тръгват слуховете, че Геня е омагьосала 24-годишния Леонардо дел Векио-младши, син на Леонардо дел Векио, основател на Luxottica и най-богатия човек в Италия за 2019 г.
Преди да срещне и да тръгне с Григор Димитров, Мадалина Геня е имала връзки и с няколко футболисти, между които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело.
“Много от вас продължават да ме питат защо никога не съм се омъжвала – обяснява румънката преди три години. Лично аз предпочитам да остарея сама, отколкото в компанията на мъж от тези, които съм срещала досега.” Може Григор Димитров да се окаже изключението, което да промени убежденията ѝ. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо съпругата на Роби Уилямс публикува голата му снимка в социалните мрежи

Съпругата на Роби Уилямс предизвика тотален смут у феновете на музиканта. През изминалия уикенд Айда Фийлд сподели пикантна снимка на своята половинка, която потребителите на социалните мрежи определиха дори като “скандална”. И реакцията им никак не е странна, тъй като на кадъра се вижда 49-годишният Роби, излегнат в брачното ложе […]

Subscribe US Now