Панайот Панайотов готви нов удар по Кичка! Задава се истински скандал

„Мижав интерес“ е заглавието на най-новата песен на естрадната легенда Панайот Панайотов, разкри пред „Телеграф“ самият той.

Музикантът ще я представи предпремиерно на пристанището в Бургас на 7 август.
Тогава е концертът на „Дийп зоун проджект“ с всичките им вокалисти през годините.
Момчето, което говори с морето, ще им бъде специален гост, тъй като именно фронтменът на групата Диан Савов е автор и продуцент на парчето.
Шоуто е част от Спейс мюзик фестивал, в който участват и други музикални легенди като „Джипси Кингс“, Бони М, Шаги и Араш.

„Аз съм записал вече моите вокали, но песента още се работи и затова не мога да ви цитирам част от текста. На 23 август ще снимаме видео в София, в студио, което е професионално, не е мижава самодейност. А Ник Тодоров е организаторът на фестивала, страхотен е и няма проблеми нито с хонорара ми, нито с пътните“, заяви още Панайот Панайотов.
Той визира скандала с колежката си Кичка Бодурова, която отказа да му плати 272 лв. за бензин, за да участва в нейния концерт в Летния театър в Бургас.
Именно от скандала се роди и най-актуалната фраза „Мижав интерес“, надвила миналогодишния победител „Секи сам си преценя“.
Панайот обаче няма да изпее новата си песен на концерта пред НДК в София на 10 август, тъй като официално тя ще излезе есента.
„В кино „Кабана“ ще съм с китариста на „Дийп зоун“ – Дани, ще започнем с акустичен сет световни евъргрийни, а после ще продължа с моите златни хитове“, издаде още пред „Телеграф“ певецът.
Той ще изпълни и класиката „Искаш огън да ти дам“, която отказа на Кичка. Вероятно, за да я подразни./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кайли Дженър бясна на Instagram

Отваряме Instagram и едно от първите неща, които привлича погледа ни са все по-популярните Reels (в превод на български “филмова лента”). И започваме да се чудим дали не сме сбъркали приложението и да сме отворили TikTok. Очевидно, музикалната платформа набира все по-голяма известност (и потребители) и току-виж измести всичките останали […]