Щастливата новина на Ребел Уилсън

В последните няколко години сме свидетели на невероятната трансформация, която преживя Ребел Уилсън. Актрисата драстично свали килограми, разкри колко добре се е отразило това на здравето й, а след това ни изненада и с промяна в личния си живот.
След като години наред 42-годишната австралийка няма особено успешни връзки с мъже, тя откри любовта в лицето на Рамона Агрума. Двете официално обявиха връзката си през юни 2022 г., макар че са заедно още от януари.
А вече са готови да пренесат връзката си на ново ниво – Ребел и Рамона обявиха, че са се сгодили през изминалия уикенд. “Казахме си “Да”, пише Уилсън в публикация в Instagram профила си.
На снимките виждаме двойката облечена в еднакви раирани блузи в бяло и розово с изрисувано сърце. На лявата ръка на Агрума се вижда диамантен пръстен. От текста разбираме, че той е от Tiffany, годежът се е състоял в Дисниленд.
“Връзката им е много сериозна и те са много щастливи заедно. Приятелите на Ребел са много щастливи да я видят толкова спокойна и сигурна с някого”, казва източник пред списание People. Най-вероятно двойката скоро ще съобщи и за кога планира сватбата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наталия Симеонова хвърли голяма бомба! Завръща се на екран със...

Новината, че Наталия Симеонова се завръща в родния тв ефир със сигурност ще предизвика голям интерес и коментари в социалните мрежи. Емблематичната блондинка, която всички свързват с “Море от любов” и “Предай нататък”, ще се опита да отвори ударно нова страница в телевизионната си кариера – с амбициозния проект “Пробуждане”. […]