Наталия Симеонова хвърли голяма бомба! Завръща се на екран със…

Новината, че Наталия Симеонова се завръща в родния тв ефир със сигурност ще предизвика голям интерес и коментари в социалните мрежи.

Емблематичната блондинка, която всички свързват с “Море от любов” и “Предай нататък”, ще се опита да отвори ударно нова страница в телевизионната си кариера – с амбициозния проект “Пробуждане”.
Наталия Симеонова с извънредна новина, най-накрая се реши да…
Блондинката е категорична, че иска да се върне в България, за да промени нещо, за да намери нов смисъл, за да бъде полезна, тъй като у нас, за жалост, има много обезверени хора.

Пилотният епизод на “Пробуждане” вече е заснет, а самата Наталия Симеонова изпитва огромна отговорност към героинята в него, защото става въпрос за известна българка, живееща от години в САЩ, която в продължение на 5 години е била жертва на насилие, от което се е измъкнала трудно.
Ето как изглежда вече дъщерята на Наталия Симеонова и Дениз Ризов СНИМКА
С този проект популярната ни тв водеща е по-решена отвсякога да стигне до възможно най-много хора. Но освен върху работата по предаването, което явно започва съвсем скоро, Наталия Симеонова се е фокусирала сериозно и върху фондацията й, която носи нейното име, тъй като както казва и самата тя – тя е символ на честност и прозрачност. Дейността й е свързана с подкрепа и помощ на жертвите на насилие./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новото попълнение към "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Само след няколко дни “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще се завърне за своя седми сезон и обещанията са, че всичко ще бъде различно. Най-малкото поради две причини. Първата е мотото на новия сезон – “Вдигаме нивото”, а втората е голямата промяна в излъчването и времетраенето на шоуто. То вече ще се […]

Subscribe US Now