Новото попълнение към “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Само след няколко дни “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще се завърне за своя седми сезон и обещанията са, че всичко ще бъде различно.
Най-малкото поради две причини. Първата е мотото на новия сезон – “Вдигаме нивото”, а втората е голямата промяна в излъчването и времетраенето на шоуто. То вече ще се излъчва само в петък и продължителността му ще бъде цял час, а не 30 минути както до момента.
Оказва се, че новите неща в “Шоуто на Николаос Цитиридис” не спират дотук. Бендът на шоуто ще се сдобие с ново попълнение от новия сезон. Това е Жаклин Таракчи, която стана големия победител в деветия сезон на “Гласът на България”.
“Щастлива съм да бъда част от екипа на любимото ми телевизионно шоу, което и като зрител много обичам”, казва 19-годишната Жаклин за новото си предизвикателство. Припомняме, че преди няколко месеца тя победи на финала на “Гласът на България” с изпълнение на песента “Повей, ветре” на Паша Христова.
Като част от отбора на Дара Жаклин Таракчи остави на второ място Калоян Николов, а на трето Александър Петров. Сега остава да разберем как нивото в “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще бъде вдигнато, защото от този сезон Цитиридис, освен водещ и сценарист на шоуто, ще бъде и негов креативен продуцент.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Кейт е в палаво настроение

От миналата седмица беше обявена, че принц Уилям и Кейт Мидълтън ще присъстват на церемонията по връчването на наградите БАФТА, след като в последните две години не успяват да са част от нея. От 2010 г. Уилям е председател на Асоциацията, което е причината от него да се очаква участие […]

Subscribe US Now