Изненадващата раздяла за Новак Джокович

Годината не стартира никак добре за Новак Джокович, като до момента сърбинът се намира в непознати за него води, защото не е спечелил нито един трофей.
Не успя да защити титлата си от Australian Open, а след това отпадна безславно и от Indian Wells. Очакваше се, че Джокович ще участва в Miami Open, но изненадващо се оттегли от турнира, защото му трябвало още време, за да си почине и да се отдаде на семейството си.
Е, оказва се, че е използвал това време не само за почивка, но и за да направи някои големи и важни рокади в екипа си. От профила на Новак Джокович в Instagram разбираме, че сръбският тенисист е взел решението да се раздели с треньора си Горан Иванишевич.
Двамата работят заедно от шест години, като за това време успяха да спечелят доста титли. Като под ръководството на Иванишевич Новак Джокович успя да спечели всички четири турнира от Големия шлем, като от тях има общо 12 трофея.
Сърбинът пише в социалната мрежа, че през тези годината двамата са работили усърдно, забавлявали са се, но и са спорили много. “Химията ни на корта имаше своите възходи и падения, но приятелството ни винаги беше стабилно”, пояснява Джокович.
Тенисистът обаче не казва каква точно е причината за решението му да се раздели с Горан Иванишевич. Предвид слабите му игри и липса на резултати през последните месеци обаче не е изненада, че е решил да смени треньора си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато майка ти е Риана - какво е най-важното за нея като родител

В последните години Риана може да остави на заден план музикалната си кариера, за да развива повече от успешен бизнес с бельо и козметични продукти, но с каквото и да се захване, провокациите винаги й помагат да бъде по-успешна. Вече и като майка на две момчета обаче тя в повечето случаи е по-обрана […]

Subscribe US Now