Как ще се казва първото дете на Айрленд Болдуин

В края на миналия месец Айрленд Болдуин и половинката ѝ Андре Алън Анхос обявиха, че очакват първото си дете. Щастливата новина дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър сподели в Instagram със снимка на сонограмата си. Освен това окончателно я потвърди и със снимка на тест за бременност.
Досега Айрленд Болдуин открито е говорила за психичното си здраве по време на бременността си. Отново в Instagram тя е споделяла колко развълнувана се чувства, че ще бъде майка и въпреки че осъзнава колко трудно и страшно може да бъде, твърди, че си заслужава.
Друго, което засега знаем за бременността на Айрленд Болдуин е, че полът на бебето ѝ вече не е тайна. Само седмица след обявяването на новината, че тя очаква бебе, майка ѝ Ким Бейсингър разкри, че детето ще бъде момиче, припомнят ни People.
Това разкритие доста ни изненада, признаваме, а сега още едно токова ни хваща неподготвени. Този път самата Айрленд Болдуин споделя, че вече е избрала име на бебето си и то е Холанд. “Аз съм Айрленд (бел. ред.: на английски се изписва като държавата Ирландия), така че избрахме друго име на държава, защото искахме да запазим тази последователност”, споделя тя в подкаста на Girlboss Radio.
“Освен това обичам актрисата Холанд Тейлър. Винаги съм обичала това име, откакто съм малка, просто си мислех, че това е толкова елегантно, красиво име, затова избрахме Холанд”, казва още Айрленд Болдуин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лора Крумова насмете тази актриса с въпрос за Вергов, тя започна да пелтечи и...

Теодора Духовникова е една от най-популярните актриси, които се радват на фенска любов заради ролите ѝ на театралната сцена, телевизионния и кино екрана. Напоследък името ѝ нашумя особено заради участието ѝ в новия български сериал „Войната на буквите“ по БНТ. Духовникова гостува в предаването „На фокус“ по „Нова телевизия“, където […]