Когато Дейна Уайт нападна остро футбола

В монета целият свят говори за футбол, защото сме в заключителната фаза на Мондиал 2022. И сякаш останалите спортове остават в сянката на световното първенство.
Но това определено можем да кажем, че е нормално, защото именно футболът е най-популярният спорт в света. Може и така да е, но се оказва, че Дейна Уайт не е особен фен на футбола.
Президентът на UFC определено рискува да си навлече гнева на много хора с едно свое изказване отпреди няколко години, което обаче сега отново се разпространява в социалните мрежи.
В него Уайт обсъжда футбола, наричайки го сокър, както е известен в САЩ, твърдейки, че именно това е спортът, за който се изисква най-малко талант. “Има причина, поради която тригодишните деца могат да играят сокър. Просто тичаш и риташ топката”, уточнява той.
Когато бива поправен, че едва би изказал това твърдение в страна като Бразилия, където футболът е като религия, Дейна Уайт уверено заявява, че би го казал където и да било по света. Едно от нещата, които Уайт не може да разбере, е как при положение, че вратите във футбола са толкова големи, се вкарват малко голове, а понякога и нито един, пише Men’s Health.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли тайна любов испанската принцеса Леонор

Принцеса Леонор имаше наистина забележителна година – когато не беше в Уелс, където учи в United World College of the Atlantic, тя се включваше в официалните задължения на кралското семейство. И все пак 2022 г. за нея ще приключи в Испания. 17-годишната дъщеря на крал Фелипе и кралица Летисия се […]