Пратиха в изолатор баскетболиста Радо от “Фермата” СНИМКА

В пълна изолация изпадна баскетболистът Радо броени дни преди финала на “Фермата”. Конкурентите му за голямата награда от 100 000 лева отказаха да делят един покрив с него, след като той сътвори серия от гафове и така донесе тежки наказания за всички.

Капитанът на Локо, който не обича да спазва правилата в стопанството, за пореден път свали микрофона си, с който е длъжен да не се разделя. От продукцията моментално реагираха и санкционираха не само него, но и всички участници, като отнеха провизиите им. В следващите дни те ще трябва да се изхранват само с продукцията от градината и от животните.
Моркова напусна “Фермата” две седмици преди финала СНИМКА

Междувременно сгафилият Радо реши, че хандбалистката Камелия е откраднала бурканчета му със сладко и безцеремонно прерови куфара й в опит да ги открие. Безцеремонното му тършуването из чуждия багаж преля чашата на останалите претенденти за стоте бона, които често страдат заради действията му.
Камелия го нарече „безсрамник“, строителят Калин определи поведението му като „нагло“, а агрономът Иван предлположи, че „шайбата му играе“. Вбесени, участниците решиха да изгонят баскетболиста от къщата и да го изолират за известно време в беседката.
Ето кои са най-харесваните риалити герои във “Фермата” СНИМКИ
Самият Радо премина през серия от полюсни емоции. Спортистът искрено се разкая, че съфермерите му ще гладуват заради него и в пристъп на отчаяние се удари по главата, но пък арогантно отрече да е ровил в багажа на Камелия, въпреки записите на камерите и я обяви за „крадла“ и „срам за детето й“. Поведението му стресира останалите участници, които все по-трудно понасят изцепките му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Лили Колинс не е просто момичето на татко

Лили Колинс е една от очарователните актриси в Холивуд и ни го доказва с всеки следващ сезон, в който я гледаме в сериала Emily in Paris. Любопитно за нея е, че е дъщеря на музиканта Фил Колинс. Въпреки че е наследила певческия му талант обаче, тя избира да следва друг […]