Когато Лили Колинс не е просто момичето на татко

Лили Колинс е една от очарователните актриси в Холивуд и ни го доказва с всеки следващ сезон, в който я гледаме в сериала Emily in Paris.
Любопитно за нея е, че е дъщеря на музиканта Фил Колинс. Въпреки че е наследила певческия му талант обаче, тя избира да следва друг път в кариерата си.
В последното с интервю за Vogue France Лили Колинс разказва откровено за желанието си да проправи собствения си път в Холивуд. “Гордея се с баща си, но исках да бъда аз, а не просто неговата дъщеря. Затова бях готова да чакам да пробия”, споделя актрисата.
За нея начинът да се разграничи от баща си е поставянето на началото на актьорската ѝ кариера. В едно нещо Лили Колинс е била сигурна и то е, че не иска да следва музикалната кариера на баща си. Тя признава, че обича да пее, но е предпочела актьорството.
“Играх в няколко мюзикъла, защото това е единствената обстановка, в която си позволявам да пея. Честно казано, бих се страхувала твърде много от сравнения”, признава Лили Колинс.
Тя споделя също, че опит в професията си е натрупала дори и от провалите си и именно благодарение на тях с времето усъвършенства работата си. “Поради неуспешни кастинги се научих да се съсредоточавам повече върху работата си и успях да превърна актьорството в моя професия”, разказва актрисата.
И въпреки че е вече популярна, дори колкото баща си, Лили Колинс продължава да е все така здраво стъпила на земята и си дава сметка колко конкурента може да бъде актьорската среда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето коя певица призна, че е била пребита като куче, подобно на актрисата Диана Димитрова СНИМКИ

Актрисата Диана Димитрова, позната ни като д-р Огнянова от хитовия сериал ‘Откраднат живот” хвърли бомба с разкритието си, че преди 5 години е била пребита като куче от изветен мъж от актьорската гилдия.  Тя не пожела да назове неговото име, а именно това искат да научат нейни почитатели, както и […]

Subscribe US Now