Първо в БЛИЦ! Мариана Попова е сред участниците в “Като две капки вода”

Шоуто “Като две капки вода” се очаква с голям интерес от зрителите. Точна дата на старта не е обявена, но предвид рекламната кампания, твърде вероятно пилотния епизод да е точно на 14 февруари – Деня на влюбените. 

Тази година участниците ще бъдат повече – цели 10. Имената на 7 от тях са вече познати на публиката, а продуцентите са си оставили три от тях за десерт. Ще ги обявят преди старта на шоуто. Репортер на “БЛИЦ” научи коя скандална певица е осмият участник в хитовото шоу за имитации. 
Обявиха кои две певици влизат в “Като две капки вода”! Зрители нападнаха едната, защото…

Ето коя чалга звезда се намърда в “Като две капки вода” СНИМКА
Певицата Мариана Попова е приела предизвикателството да бъде сред участниците в 10-ия сезон на “Капките” и вече се подготвя за изявата си. Половинката на Веселин Плачков се надява чрез формата да се докаже като певица и евентуално да започне да ходи по участия. 
Останалите участници, които ще мерят сили в шоуто, са Дарин Ангелов, Руслан Мъйнов, Моню Монев, Есил Дюран, Алисия, Крисия и Александър Сано. Зад кулисите упорито се шушука, че и певицата Виктория Георгиева ще премери сили с колегите си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now