Владо Пенев даде 1000 лева за тази татуировка СНИМКА

Владо Пенев за пореден път потвърждава, че има щур характер и със сигурност не робува на стереотипи. Наскоро звездата на Народния театър “Иван Вазов” си е направил доста видим татус на левия крак, за който платил “скромните” 1000 лева.

В миналото артистът, който наскоро отпразнува юбилея си с мастилена рисунка, се доверил на един от известните столични майстори на татуировки, чието студио се намира в сърцето на София. Същият е близък приятел на колегата му Владо Карамазов.
Владо Пенев и Марта Вачков в болница заради Вергов СНИМКА
Всъщност, това е човекът, който първо изрисува тялото на екранното ченге Филип Чанов, както е познат от криминалната сага “Дяволското гърло”, а след това с лазер премахна изображенията.

Мъжът е приятел и на попфолк дивата Мария, с която преди време са имали дори и идея за общ бизнес. Творил е, разбира се, неведнъж и върху нейното тяло, пише “Галерия”.
Владо Пенев е неузнаваем, вижте как се промени СНИМКА
Колкото до избора на татус от Владо Пенев – то той се оказа продиктуван от зодията му по китайския хороскоп – куче. Направата е отнела между 5-6 часа, за което, както казахме, той е броил около 1000 лева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мони изкарва мръсни тайна на "Ергенът", разкрива мръсни тайни на шоуто срещу 5 бона

Мони от “Ергенът” се радва на популярността, която доби покрай участието си в романтичното риалити на bTV. Въпреки че беше една от най-недолюбваните от останалите участнички, в крайна сметка тунингованата брюнетка си взе това, което иска. Към днешна дата ориенталската танцьорка го раздава много тежко, даже вече си е определила и […]