Глория предизвика люта завист с младока до себе си, а Анелия – ирония… СНИМКИ

Много родни популярни дами се оказа, че си падат по по-млади мъже, а ако две от тях се казват Глория и Анелия, ситуацията вече придобива съвсем друг вид. Поп фолк звездите предизвикаха люта завист с новите си половинки.

Глория наскоро показа новото си гадже, което според мнозина би подхождала по възраст повече на щерка й Симона. Както се казва обаче, любовта не познава граници. На фотоса двамата позират с букет червени рози, които по всяка вероятност са подарени на изпълнителката от мускулестия мачо. Пръв изказа мнение колегата й Азис, който категорично заяви, че са много красива двойка.
С това деколте Глория изпоти мрежата СНИМКА

Новият любим на Глория е доста по-млад от нея, на около 35 години и се казва Добри. Откога датира връзката между двамата, не става ясно, но очевидно не е нещо мимолетно, щом изпълнителката е решила да го покаже на всички. Не всички обаче, са настроени като колегата й Азис, защото примата на родната поп фолк музика търпи и доста критики напоследък. “Тоя младок повече пасва на дъщеря ти! Излагате се вече”, гласи един от недоброжелателните коментари за Глория. Но в друг пък се казва: “Така се прави! Направо сияе в ръцете на това младо момче”.
Глория изуми всички в Италия, сравниха я със София Лорен СНИМКИ
Припомняме, че последната публична връзка на Глория бе с бизнесмена Йордан Джермански, който дори й подари годежен пръстен. Приказката им обаче не просъществува дълго и двамата се разделиха, пише “Телеграф”.
Колежката на Глория – Анелия също най-накрая обяви публично връзката си с хазартния бизнесмен Любомир Захаринов, с когото ту се събират, ту се разделят от половин година насам. Той също е по-млад. Но за разлика от мускулестия младок на Глория, който приковава вниманието, по-младия любим на колежката й често предизвиква иронични подмятания в мрежата заради не особено привлекателната си визия.

От години Анелия не се бе показвала с нов мъж, поне не и след раздялата си с Мартин Иванов, по-известен като Мартин Данона. По всичко изглежда обаче, че сега тя отново е на крилете на любовта./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Николета Лозанова намекна за бебе № 2 с тази СНИМКА

Броени дни преди Коледа Николета Лозанова май е решила да направи най-хубавия подарък на любимия си, като го дари с наследник. Изкусителната брюнетка все още не е обявила подобна новина в профила си, но за сметка на това пък прави повече от явен намек за желанието си. Дали желанието е […]