Мариана Векилска побесня заради заплатата си в БНТ СНИМКА

Жестока война за по-висока заплата води Мариана Векилска в БНТ и ако исканията й не бъдат изпълнени, заплашва да си тръгне. Няма да повярвате заради каква сума е гневна тя и с кого се сравни.

Водещата на предаването “България в 60 секунди” не била доволна от парите, срещу които се разписва, и започнала все по-често да прави намеци, че трябва да бъде повишена, твърдят нейни колеги от държавната медия.
Мариана Векилска се ошишка след прекаран ковид СНИМКА
Както е известно преди да се върне обратно в ефир в БНТ, Векилска имаше неуспешен откъм професионална реализация период в Европейската комисия в Брюксел. И когато се прибрала у нас и се договорила с държавната медия, било за заплата от цели 5000 лв., уверяват още запознати. Парите обаче не били по трудов договор, а се натрупвали с допълнителното материално стимулиране, което й давали. Мариана Векилска им се радвала няколко месеца, а след това хонорарите рязко били намалени.

Засега обаче, звездата правела всичко възможно, за да сдържа гнева си, защото нямала къде другаде да отиде. Не я искали нито в bTV, нито в Нова тв, където пък конците се дърпат от много от бившите й колеги в bTV, пише “Хотарена”.
Ново 20! Ето каква е вече Мариана Векилска СНИМКА
Наскоро Мариана и предаването й получиха награда “Достойните българи”, което”. Това дало повод на водещата да заговори и за по-достойно заплащане. Тя подчертала достойнствата на шоуто си, както и безспорния факт, че е едно от най-популярните и разпознаваеми лица в телевизията. И започнала да прави недвусмислени намеци, че ако в БНТ не я ценят, другаде ще я оценят по достойнство. „20 години работя в кадър и зад кадър, познавам информационния поток, в телевизията мога да се оправя и със затворени очи”, убедена е Векилска.
Според слуховете, другото много популярно лице на БНТ – Мира Добрева, взимала 5000 лева на месец за работата си в предаването “Отблизо”, което е само час седмично. Това вбесявало Мариана, която е в ефир всеки ден, но срещу много по-скромно заплащане./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гала призна как бори повторния К-19 СНИМКА

Тази сутрин Гала се включи от дома си, откъдето поздрави колегите си в панела в “На кафе”. Причината стана ясна преди ден – тв водещата отново е заразена с коронавирус. Този път обаче, за разлика от предишния, симптомите са доста поносими и тя не само се чувства, но и изглежда […]

Subscribe US Now