Защо всички се подиграват на Обри Плаза и роклята ѝ

На 75-ите награди Еми, които се проведоха в началото на тази седмица, повечето знаменитости привлякоха погледите с доста стилни тоалети. Както се случва на много официални церемонии обаче, и на тази не липсваха и зле облечени гости.
Сред тях бе Обри Плаза, която несъмнено си спечели доста внимание със смелата си, но не особено подходяща за случая визия.
Актрисата от сериала “Белият лотос” бе облякла рокля в златисто на Loewe, чийто акцент бе гигантската “игла”, пробождаща горната част.
След минаването на Обри Плаза по червения килим, закачките и подигравките с облеклото ѝ бързо започнаха да се трупат в онлайн пространството.
Най-често потребителите се шегуват, че горната част на роклята, която изглежда като “прободена”, прилича на листче за бележки. Така се появи и препратката към сцената с раздялата на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) и гаджето ѝ Джак (Рон Ливингстън) от “Сексът и градът”.
В седмия епизод от шести сезон, озаглавен The Post-It Always Sticks Twice, Джак напуска Кари посред нощ, като просто ѝ оставя съобщение върху жълто листче. На него пише само: “Съжалявам, но не мога. Не ме мрази.” Реакцията на героинята на Сара Джесика Паркър, както и цялата сцена с раздялата, са едни от най-запомнящите се в “Сексът и градът”.
Очевидно самата Обри Плаза също е гледала сериала и намира шегата със сравнението на роклята ѝ с листче за бележки за забавна. Иначе едва ли щеше да сподели мемето в собствения си Instagram профил. На стори тя бе качила и още няколко от шегите, които обиколиха интернет през последните няколко дни.
Е, актрисата може и да не си тръгна със статуетка от наградите Еми за поддържащата си роля в “Белият лотос”, но благодарение на смелия си избор на рокля, определено ще има с какво да запомни вечерта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Брад Пит и гаджето му се натъкнат на роднините на Анджелина Джоли

Брад Пит и Инес де Рамон изглежда са преживяли неудобна ситуация при последното излизане като двойка в Бевърли Хилс. 60-годишният актьор присъства с приятелката си на откриването в галерия Gagosian на изложбата на нейния директор Бенет Милър. За негов късмет обаче Брад Пит се натъкна на бащата на бившата му […]

Subscribe US Now