Помните ли “хищната хиена” Петра?! Появи се на гей парти и… ВИДЕО

Помните ли певицата Петра, която стана популярна в зората на фолка с хита си “Хищна хиена”?! Преди години тя се отказа от звездната си кариера и замина за Кипър, където отвори ресторант. А преди няколко дни се завърна на родна земя и направи изненадващ концерт на гей парти на култово тепатично “хиена парти” в София. 

Някогашната фолк звезда видимо е остаряла и качила килограми, но носи все същия заряд, с който умее да владее и забавлява публиката. 
Това е първа поява на Петра след 20 години изгнание в чужбина. След две десетилетия, през които тя живя в Кипър, изпълнителката на „Хищна хиена“ бе посрещната с овации в дискотека в София, където възроди кариерата си.
 

Певицата не изневери на ексцентричния си стил и въпреки видимото й напълняване, тя се появи на сцената вързана на две опашки, облечена във впит черен гащеризон, описващ пищната й фигура, а отгоре за разкош е сложила леопардово дълго палто.
Петра бе специален гост на тематично парти на ЛГБТ движение за равноправие, а очевидци разказваха, че е била най-правилният избор за вечерта. Самата Петра също се забавлявала от сърце с култови гости, които се забавлявали без никакви задръжки./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Критиките, които отнесе Джорджина Родригес, заради корицата на Vogue

Джорджина Родригес е широко известна във футболния свят като приятелката на Кристиано Роналдо. Двамата започват да се срещат през 2016 г. и за нула време Родригес става известна фигура. И все пак 29-годишната инфлуенсърка полага усилия, за да докаже себе си и да демонстрира на света, че с упорство и […]