Грандиозен скандал с концерт на Кичка Бодурова и Панайот Панайотов

Страшен скандал с концерт на Кичка Бодурова и Панайот Панайотов. В профила си в социалната мрежа “Фейсбук” изпълнителят съобщи, че няма да излезе на сцената на Летния театър в Бургас заедно с колежката си.

Като причина той изтъква мижавия интерес към събитието. А истината – съвсем друга и разбира се са замесени пари. 

„Няма да пея на 11.7. в Бургас- с Кичка Бодурова в Летния театър поради мижав интерес към концерта. До всички мои фенове – извинявам се”, написа той.
Съобщението разлюти феновете на бургаската певица. Един от тях му „влезе рязко с бутонките“.

„Засега има купени 1500 билета, ама не на ваши фенове, а на Кичка. Къде са твоите, къде пееш, дърт мазник, айтоски мизерник?“ коментира той. Друг път попита: „На всички фенове, на всичките 7 ли?“. „Един истински певец би пял и на 5 човека! Това е неуважение към хората“, заяви М. Камарашева.
Кичка Бодурова сподели снимка на препълнената зала на концерта си във Варна, за да докаже, че интерес има. Наш източник докладва, че Панайот Панайотов имал големи претенции за концерта и накрая организаторите решили да отменят изявата му. “И без друго никой няма да дойде за него, по-добре да си е само Кичка”, съскат от зад кулисите на събитието. А феновете й в България чакат с нетърпение срещите си с нея./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Щерката на Ваня Щерева скочи срещу НАТФИЗ, било токсично място и...

Дъщерята на известната певица, актриса и писателка Ваня Щерева – Мила Роберт, не възнамерява да гради кариера на театралната сцена. Това стана ясно от кореспонденцията на майка и дъщеря, която сподели самата Роберт. В заключение от страна на тийнсензацията, че времето в НАТФИЗ е пропиляна работа, Щерева пише: „Не си справедлива съвсем. Имаш си чудно приятелство оттам. Освен […]