Краси Аврамов се разкри без капка притеснение: Не можех да се върна без да съм надградил себе си! ВИДЕО

Съвсем скоро Краси Аврамов ще сбъдне най-мащабната си и смела мечта. Това ще се случи на 13 септември тази година с грандиозния му спектакъл “Български свят” в Античния театър в Пловдив. 

На сцената ще излязат още 120 артисти, за да изпълнят в различен прочит неговите песни, както и най-новите му парчета – общо 18 композиции. Ще участват Пловдивска Филхармония с диригент Димитър Косев, балета на Държавен Музикален театър, Хорът на Пловдивските момчета, изпълнители от “Филип Кутев”, гости от Япония – тайко барабанисти Такуя и световната цигуларка Керън Бригс, позната от концертите на Яни в Акропола.
Краси Аврамов с мега спектакъл през септември в Античния театър ВИДЕО
Не само заради спектакъла, но и вероятно най-вече заради себе си изпълнителят оголва цялата си душа, открехва дори много тъмни кътчета от нея с неразказвани истории, голяма част от които мнозина на негово място едва ли биха разкрили пред всички. Прави го в разговора си с журналиста, продуцент и тв водещ Миглена Ангелова.

“Аз работя с екип, но тъй като съм много педантичен и съм професионалист, искам всичко да изграждам сам, до последния детайл. Страх ме е от елементарното, от посредствените неща. Искам всеки да даде максимално от себе си”, споделя в интервюто той. И пояснява: 
“Продуцирам цялото събитие, комуникирам с почти всички хора от тези 120 човека, който ще бъдат на сцената заедно с мен, търся инвеститори, селектирам музиканти. Всичко минава през мен, до дизайна на плаката за концерта. Тук не мога да не спомена за двама изключителни музиканти, композитори и аранжори – Румен Бояджиев-младши и Добромир Кисьов. Съдбата ни събра, за да работим заедно и съм безкрайно щастлив.”
Провокиран да въпросите на Миглена Ангелова и целта да разкрие колкото е възможно повече от себе си, Краси Аврамов влиза в някои твърде неочаквани детайли за живота си и видимо го прави без капка притеснение от публичността. 
“Аз съм изключително краен! Не се задоволявам с малки неща. Моята цел, освен да задоволявам собственото си его, са и моите мечти – непрекъснато мечтая. Мечтите водят до определени неща, но трябва и много да работиш, иначе не става. Античният театър не заслужава малко! Той има огромна история и всеки, който застане там, трябва да бъде селектиран преди това.

Не можеш просто, защото имаш пари и си плащаш, да влизаш там. Там не може да влиза всякаква музика.. не искам да влизам в подробности каква точно, но този театър има многовековна история и там трябва да пеят, и да играят, много качествени, и мащабни артисти”, категоричен е Аврамов.
“Последният ми концерт там беше през 1998 г., който е излъчван след това десетки пъти, дори и по американска телевизия. Спектакълът струваше над 350 000 долара тогава, а към днешна дата милион и половина! И не можех да се върна в този театър, без да съм надградил себе си, без да съм направил нещо по-добро.
Искам да направя не само себе си щастлив, но и България щастлива!
Искам да се гордея с този спектакъл, който ще снимам с 16 камери. Ще направя и филм, който е от България и за България. Историята на България ще бъде вплетена в песните, защото всички имаме нужда от самочувствие, от послание за мир и любов.”
В разговора си с Миглена Ангелова Краси Аврамов се върна и доста назад в годините, за да си припомни не само откъде, но и защо е стигнал дотук.
“Бях 14-годишен, когато имах пантомимна група, бях неин ръководител, както и режисьор-постановчик. По онова време ми се наложи да търся пари за спектакъл. По 2 лв., по 3 лв., по 5 лв…. успях да убедя дори една от учителките в едно от училищата да закупят платове за костюми и декор. Думата ми е, че още от тогава съм се справял някак си.
Първите ми представления бяха във входа на блока в Сливен, където живеех. Да съм бил втори или трети клас. Помагаше ми моя приятелка, която живееше в същия вход – Албена. Намерих за нея една бяла рокля в гардероба вкъщи и дори не знаех, че е булчинска. Беше на майка ми. И с една ножица я отрязах, за да пасне на Албена. После бях събрал по 5 стотинки от съсед, за да присъстват всички на голямата площадка с широки стъпала. Когато всички дойдоха, баба ми, разбира се, разпозна веднага роклята и още по време на представлението започна да цъка с уста (смее се). След това имаше огромен скандал за тази рокля. А майка ми не се впечатли толкова, казвайки: “А, голяма работа, нали съм вече разведена”. 
Става ясно, че към днешна дата Красимир Аврамов определено не е от хората с къса памет, не само в личен, но и в професионален план. Потвърждават го десетките, споделени в разговора истории.
“Аз не съм от този тип певци, които имат нужда от сеир. Нямам нужда от хора, които просто идват, за да кажат, че са били на този концерт, да видят дали пък няма да се издъниш с нещо. Искам хората, които идват, да са с отворено сърце. Това, което подготвяме, ще остане в съзнанията им”, завършва певецът, който днес вече има световна музикална кариера./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Керем Бюрсин, популярният актьор от турските сериали, стигна до болница

Керем Бюрсин е сред от най-търсените в момента актьори от турските сериали. Ето защо за него няма почивка и не спира да работи усилено дори и през летните месеци. Но явно не е лесно да си постоянно на снимачната площадка и да имаш подобно натоварено ежедневие. Оказва се, че през […]

Subscribe US Now