Том Брейди – открито след развода с Жизел Бюндхен

Том Брейди и Жизел Бюндхен подадоха документите за развода си и успяха да го финализират само в рамките на един ден. След цели 13 години брак те взеха общото решение да го разтрогнат.
Според източници на People за Жизел Бюндхен раздялата в началото е била трудна, но тя с времето е успяла да си приспособи към по-различния си живот. Те разкриват още, че моделът е живеела самостоятелен живот от години, тъй като съпругът ѝ Том Брейди е бил зает с професионалните си ангажименти като футболист.
“Тя не се страхува да прави нещата сама”, допълват източниците. А доказателство за думите им са именно разводът, който явно е бил иницииран от Жизел Бюндхен.
С обявяването на новината за развода тя и Том Брейди споделиха, че основният им приоритет си остава грижата за децата им.
“Моят приоритет винаги е бил и ще продължи да бъде нашите деца, които обичам с цялото си сърце”, написа Жизел Бюндхен в Instagram стори късно в петък, 28 октомври.
Сега, само няколко дни по-късно, Том Брейди за първи път говори публично след новината за развода. В шоуто на Sirius XM Let’s Go! той сподели, че е се е опитал да даде всичко, което може на отбора си, докато се е справял с “лични предизвикателства”, пише People.
“Мисля, че има много професионалисти в живота, които преминават през неща, с които се справят на работа и с които се справят у дома”, разказва футболистът. Освен това той отново наблегна на това, че сега е съсредоточен върху две неща. Едното от тях е грижата за децата, а другото – да върши най-добрата работа, която може, за да печели футболни мачове.
Том Брейди не крие, че му е по-трудно като е наясно, че разводът му с Жизел Бюндхен се “разиграва пред много хора”, но споделя как превъзмогва и това:
“Всички имаме своите уникални предизвикателства в живота. Всички сме хора. Правим най-доброто, което можем.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Член на "Непобедимите" май издаде кой печели "Игри на волята" СНИМКА

Колкото повече епизоди от “Игри на волята” минават, толкова по-яростни стават спекулациите за това кой ще победи накрая. Наскоро един от членовете на Непобедимите хвърли такава бомба в мрежата по този въпрос, че коментарите бяха неизбежни. Версията, че Генчо е спечелил сезон 4 на “Игри на волята” е на път […]

Subscribe US Now