Член на “Непобедимите” май издаде кой печели “Игри на волята” СНИМКА

Колкото повече епизоди от “Игри на волята” минават, толкова по-яростни стават спекулациите за това кой ще победи накрая. Наскоро един от членовете на Непобедимите хвърли такава бомба в мрежата по този въпрос, че коментарите бяха неизбежни.

Версията, че Генчо е спечелил сезон 4 на “Игри на волята” е на път да взриви интернет пространството, а причината за коментари по тази тема стана една много любопитна снимка от Хелоуин парти, което участникът от Непобедимите организира в дома си в Харманли в компанията на още няколко участници от формата, сред които Аспарух, Георги и Мирела.
Поредна драма в “Игри на волята”, линейки хвърчат заради… СНИМКИ
Разбира се, не липсваше и кадър, разкриващ костюмите по време на купона. Зад Генчо обаче, освен костюма, се видя и нещо много издайническо – символа на Непобедимите, а именно – червеното им знаме, което наля още масло в огъня на спекулациите кой печели формата.

Както е известно, за да притежаваш знамето на племето, трябва или да си спечелил, или да си го получил като подарък от продуцентите. Всеки преценява на кой отговор да заложи, но съдейки по коментарите на последователите на Генчо – май подобна новина е добре дошла.
“Дано да е защото си спечелил ти!”, пише до Гената негов фен, а отговора, който получава е твърде лаконичен: “Може би е просто късмет, ама на дали!”
Ралица от “Игри на волята” изплака мъката си! Боли я, че…
И за да не дразни още феновете си, Генчо, все пак, нареди своя дрийм тийм за тазгодишното издание на Игрите. Според него в звездното племе на най-подготвените участници имат място: Аспарух и Георги от “Непобедимите”, Мани от разпадналото се племе на “Супер героите”, както и цели петима от “Безстрашните” – Валери, Фифо, Мирела, Рали и Михаела.
“За мен не остана място, както и за други силни играчи, ама какво да се прави…”, пошегува се накрая харманлията./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gencho Genchev (@genchomg)

Източник: blitz.bg
Next Post

Сашо Кадиев се обясни публично на Ивелина Чоева с това ВИДЕО, а тя го...

Дали пък в края на годината Сашо Кадиев няма да наруши един от генералните си принципи – да не минава под венчилото. Този въпрос си задават не един или двама от последователите на актьора и тв водещ. Особено пък след това, което той направи наскоро за любимата си Ивелина Чоева. […]

Subscribe US Now