Ким и Кание отново заедно

В последните месеци Кание Уест и Бианка Ченсори станаха една от най-коментираните светски двойки заради нейните провокативни и доста разголени тоалети и неговото огромно желание да я показва почти без дрехи на милионите си последователи.
Рапърът съвсем загърби музикалната си кариера и разчита на връзката си, за да привлича внимание върху себе си. А коментарите, че се опитва да превърне новата си жена в копие на бившата съвсем не са безпочвени. Но никой не може да бъде като оригинала, защото Ким все пак е и майка на децата му.
Изненадващо за всички, Кание Уест и Ким се събраха за няколко часа и вечеряха заедно в луксозен ресторант В Малибу. Причина бившите съпрузи да седнат на една маса бе дъщеря им Норт, която бе в компанията на свои приятели. А в тази мила, семейна картинка Бианка Ченсори очевидно нямаше място.
Точно в свой стил рапърът пристигна в заведението с черен чорап на главата и кожено яке, сякаш идва за оборота. Няколко минути по-рано Кардашиян бе уловена от папараците също в изцяло черен тоалет, включващ доста изрязано бюстие. Тя пристигна заедно с най-голямата си дъщеря и няколко нейни приятели, пише Page Six.
Часове преди събирането на бившите съпрузи, Кание Уест публикува поредните провокативни и разголени снимки на Бианка, а след това изтри всички публикации в профила си, вероятно подготвяйки ново начало, свързано с предстоящия си албум. А очевидно Кардашиян вече не се трогва от проявите му и е склонна само на редки срещи в името на децата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емоционалното сбогуване на Жизел Бюндхен с майка ѝ

Краят на миналата седмица бе изключително тежък за Жизел Бюндхен, защото през уикенда майка нейната майка Ваня Ноненмахер загуби битката с рака. Няколко дни по-късно моделът събра сили, за да каже своето последно сбогом с майка си, използвайки профила си в Instagram. Бюндхен сподели поредица от снимки, на които е както със своята […]

Subscribe US Now