Неочакваната новина от Сиена Милър

Сиена Милър не е от знаменитостите, които обичат да говорят много за личния си живот, но понякога някои неща не могат да останат скрити.
Като например, че актрисата е бременна за втори път. 41-годишната Милър бе заснета по бански, докато е на почивка на остров Ибиса. От снимките ясно си личи наедрялото ѝ коремче.
Преди да бъде заснета на Ибиса Сиена Милър бе забелязана в Сен Тропе в компанията на половинката си Оли Грийн. Актрисата вече има една дъщеря – Марлоу (10 г.), от връзката си с Том Стъридж.
Към момента обаче не са известни повече подробности около бременността на актрисата. През миналата година обаче в интервю за Elle UK тя коментира напрежението, което усеща върху себе си, относно това дали да има второ дете, или не.
Тогава Сиена Милър разкри, че е замразила яйцеклетки, за да си остави възможността да има още деца, ако реши някой ден. Засега не е ясно дали актрисата се е възползвала от тях, или всичко се е случило по естествен път и е било планирано.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато шведската принцеса имитира Кейт Мидълтън

До края на лятната ваканция в България може да остават още няколко седмици, но на много места по света учебната година вече започна. Така е и в Швеция, където децата на престолонаследничката са на училище от началото на тази седмица. По този повод на официалния Instagram профил на шведското кралско […]

Subscribe US Now