Как Джесика Частейн подкрепи Флорънс Пю и прозрачната ѝ рокля

Преди няколко дни Флорънс Пю буквално разбуни духовете в социалните мрежи с решението си да се появи на ревюто на Valentino в прозрачна рокля, без да покрие гърдите си.
Разбира се, мненията бяха полюсни. Едни го одобряваха и подкрепяха актрисата за смелостта ѝ, докато други го смятаха за абсолютно ненужно и неправилно.
Самата Пю се защити в профила си в Instagram, като даде на критиците си да разберат, че женското тяло е красиво във всичките му форми. И жените не биват да бъдат карани да се срамуват от начина, по който изглеждат телата им.
Оказва се, че Джесика Частейн, която до момента поне не е била обличала толкова дръзки рокли, е напълно съгласна с колежката си. Според People, актрисата е споделила на стори в Instagram снимка на Флорънс Пю с роклята на Valentino, на която е прикрила зърната си с пръсти.
Към нея Частейн пише, че не може да разбере защо някои мъже е толкова страшно да разберат, че има жени, които обичат телата си, без да искат тяхното разрешение. “Не ви принадлежим”, завършва актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джейн Сеймур - все така забележителна

Винаги свързваме името на Джейн Сиймур с култовия сериал от 90-те “Д-р Куин, лечителката”. Факт е обаче, че актрисата е известна още като бивше Бонд момиче, носителка на награда Еми и номинирана за Златен глобус. Отгоре на всичко това Сиймур изглежда забележително на 71 години. Виждаме го от Instagram профила […]

Subscribe US Now