Актрисата от “Семейство Сопрано”, която продава свои голи снимки

Все по-често срещана практика става известни личности да стартират профили в платформата за възрастни OnlyFans. Дори синът на Хю Хефнър е видял възможност за развитие там…
По тези стъпки е Дреа де Матео – актрисата добила популярност от сериала “Семейство Сопрано” (1999-2007 г.). 
Тя влезе в ролята на Адриана, приятелката на Кристофър (Майкъл Империоли) и бе част от 48 епизода. Сега обаче Дреа де Матео е решила да се присъедини към OnlyFans, пише Deadline.
51-годишната актриса таксува по 15 долара за месечен абонамент, като срещу тези пари споделя свои нецензурирани снимки. На водещата снимка на профила ѝ в платформата пък я виждаме чисто гола, седнала върху легло, обула чифт високи ботуши.
Към момента не са ясни мотивите на Дреа де Матео да продава свои голи снимки. След участието ѝ в “Семейство Сопрано” сме я гледали в епизоди на “Отчаяни съпруги” и “Синовете на Анархията”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-скъпо платените тенисисти за 2023 г.

От 2007 г. насам неизменно най-високо платеният тенисист в света е един – Роджър Федерер. 42-годишният швейцарец обаче се оттегли от професионалния спорт, с което отвори вратата на други състезатели. За поредна година Forbes правят класация на спечелилите най-много през годината активни тенис играчи. И през 2023 г. в нея […]

Subscribe US Now